top of page

Vad vill jag dela med mig av?

Delar mina tankar kring dagens fråga i boken Just idag; 365 tankar för sinnesro av Olle Carlsson (och undertecknad):


Jag vill dela med mig av min vackra ö i Grekland där jag har rötter, familj och så många smultronställen. Jag vill också dela med mig av mina erfarenheter av ha fötter i olika kulturer. Där jag verkligen sett och ser fördomarna frodas fastän vi är så otroligt lika egentligen. Vill också dela med mig av alla de socioekonomiska skillnader jag ser och de effekter det får. Jag vill nog främst dela med mig av erfarenheten av att vi människor är så väldigt lika varandra även om allt det yttre pekar på motsatsen. Något som tolvsstegsgemenskapen och Livsstegen verkligen visar på. För att inte nämna litteraturen där vi kan känna igen oss i varandra. Och journalistiken när den är som bäst och bygger broar. Jag vill också dela med mig av vetskapen om hur det känns att vara ensam och känna sig utanför en gemenskap och ett sammanhang på det sättet att jag gärna vill försöka se och inkludera den som står utanför. Den som inte passar in, i stort och smått. Jag vill gärna också dela med mig av rum när jag har det, på landet eller i stan och annat materiellt när det finns. Vill väldigt gärna också dela med mig av min kärlek till djur, natur, barn och böcker. Min tid som är dyrbarast vill jag gärna ge mina barn som ofta får för lite av den.


43 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

VÄXA I TRO

bottom of page