top of page
Sök
  • Skribentens bildFotiní Carlsson

Nu hoppar jag

Uppdaterat: 24 aug. 2021


Trots att kanske ingen alls vill läsa, att jag är för gammal eller ung och att det är så ute (som någon nyligen sa) så börjar jag nu alltså att dela med mig av mina tankar - privata, politiska och existentiella - i en blogg.


Vem du än är. Välkommen till min blogg om förnuft och andlighet. Om vardagslivet i en mycket stor stjärnfamilj i på söder i Stockholm och flytten till en by i Roslagen. Om allt det existentiella arbetet med min man (en mycket fin och speciell präst!). Och om vårt gemensamma skrivande, föreläsande och grundade av bland annat mötesplatsen Kontempel och utbildningsverksamheten Livsstegen. Och inte minst om mina egna tankar kring skapande, feminism, samhälle, kultur, politik, existens och var andligheten kommer in i det hela.


Hoppas verkligen att vi ska få lära känna och inspirera varandra. Eller kanske bara fly verkligheten ihop för en stund. Kanske du också har någon blogg, podd, bok eller verksamhet som jag kan få ta del av?


Idag är också början på någonting extremt stort. Idag är dagen innan vår familjs minsting Levi börjar förskoleklassen i skolan här på landet. (Från att ha vuxit upp i ett pulserande SoFo till att bli en av invånarna i en liten bullerby vid namn Färjan!) Idag är början på ett mer existentiellt hållbart liv. Hoppas jag.


Varmt välkommen!333 visningar4 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page